Persoonlijke groei
Tekst

Word je eigen forever Valentijn

16 Lessen

Over deze cursus

Van harte welkom bij deze online Valentijnscursus!

Wat geweldig dat je ervoor kiest om je eigen forever Valentijn te willen worden. Ik nodig je hiermee dan ook vooral uit om steeds meer liefde voor jezelf te ontwikkelen!

In deze i.e.i. speciaal voor Valentijnsdag en de Valentijns periode samengestelde cursus heb ik verschillende oefeningen en meditaties uit de Reconnect Jaartraining verzameld. Deze oefeningen zijn met een speciaal doel geselecteerd en zullen je specifiek helpen om de liefde in jouw eigen hart aan te wakkeren ten behoeve van jezelf. 


Op deze manier krijg je dus ook meteen een idee hoe mijn overige cursussen en trainingen zijn vormgegeven, zowel qua opzet als qua inhoud. In zowel de Reconnect Jaartraining als ook in mijn overige cursussen worden de coachingslessen namelijk ook steeds aan een thema gekoppeld met de bijbehorende meditaties en oefeningen ter ondersteuning en verdieping van dat thema. 

De introductiemodules en de bibliotheek zijn hetzelfde als in al mijn overige online cursussen. Mocht deze Valentijnscursus naar meer smaken, neem dan gerust contact met me op voor meer informatie over mijn overige aanbod of neem alvast een kijkje onder het tabblad Trainingen.

Maak onbeperkt en zo vaak als je nodig hebt gebruik van alle meditaties en oefeningen die je hier vindt. Ik wens je een heel fijne ervaring toe en vooral een geweldige en liefdevolle relatie met jezelf!

Happy Valentine en vooral Happy Reconnecting!

Liefs Alexandra

Lees meer
Pen