Jaartraining
Tekst

Reconnect Jaartraining

17 Lessen

Over deze cursus

13 Maanden Reconnecten met jezelf:

  • M.b.v. de wijsheid van moeder natuur
  • Maandelijks/per seizoen meebewegen
  • Audio's, affirmaties, meditaties
  • Coachings-oefeningen en tools
  • Direct en onbeperkt toegang tot alle maanden
Lees meer

Overzicht

Nog in aanmaak

Uitleg leeromgeving en hoe contact op te nemen

Uitleg over deze leeromgeving
Nog in aanmaak

Hoe je het meeste uit je jaartraining haalt

Tips hoe je het meeste uit je jaartraining haalt
Nog in aanmaak

Januari

IK GEEF MIJN WENSEN EEN VRUCHTBARE BODEM. In deze maand ga ik je helpen om het oude jaar liefdevol af te sluiten en je optimaal op het nieuwe jaar voor te bereiden. Op die manier creëer je een vruchtbare bodem voor jouw wensen die je voor het komende jaar hebt. Ik nodig je deze maand ook uit om jouw wensen in concrete doelen om te gaan zetten m.b.v. mijn tool-pakket voor het stellen van haalbare doelen.
Nog in aanmaak

Februari

IK GEEF MEZELF DE VRIJHEID OM TE ZIJN WIE IK BEN. In deze maand ga ik je helpen om de archetypische Artemis energie en de kracht die dat met zich meebrengt te omarmen, in jezelf op te nemen en op te ruimen wat er daarvoor nog in de weg staat. Op die manier help je jezelf om onafhankelijk en toch verbonden met de wereld om je heen, vanuit vrijheid te kiezen voor jezelf en op te ruimen wat daartoe in de weg staat. Zo krijgen de eerder door jou geplante zaadjes van jouw wensen volop de kans en de ruimte om te ontkiemen en wortel te schieten.

Nog in aanmaak

Maart

MET DE LEVENSKRACHT IN MIJ, BRENG IK MEZELF TOT BLOEI. Deze maand nodig ik je uit om m.b.v. de lente-energie en groeikracht extra in te tunen op de levenskracht en groeikracht in jezelf. Die kracht ga je gebruiken om jouw diepste wensen nu in de realiteit geboren te laten worden zodat het niet alleen wensen blijven, maar zodat jij stap voor stap ze gaat laten groeien en werkelijkheid laat worden in jouw leven.

Nog in aanmaak

April

IK OPEN ME VOOR MEZELF EN HET LEVEN, EN GENIET VAN WAT IS. Deze maand staat in het teken van jezelf openen en van genieten. Net zoals de natuur zich deze maand opent en de dans van het leven danst, zo nodig ik je ook uit jezelf te openen. Zowel je te openen voor jezelf als voor wat er om je heen is. En daarvoor help ik je inzoomen op je extern gerichte zintuigen als ook op je intern gerichte zintuigen.

Nog in aanmaak

Mei

IK BEN COMPLEET. Deze maand staat in het teken van het in balans brengen van jezelf door daar waar nodig, de mannelijke energie in jou te herstellen of aan te vullen. Door een gezonde relatie met zowel je innerlijke mannelijke aspecten als je innerlijke vrouwelijke aspecten, heb je de beschikking over alles wat je nodig hebt. En de meimaand is ideaal om aan het mannelijke aspect te werken. Ik nodig je uit tot een heilig huwelijk tussen jouw innerlijke vrouwelijke en jouw innerlijke mannelijke.

Nog in aanmaak

Juni

IK EER HET VROUWELIJKE IN MIJ. Deze maand staat in het teken van jouw vrouwelijke energie en van het terugclaimen van jouw vrouwelijke macht. Je ontdekt waar je die onderweg verloren bent en hoe je die kunt herwinnen. We besteden daarbij ook aandacht aan je 2e chakra, één van de vrouwelijke energiecentra in je lichaam. 

Nog in aanmaak

Juli 1

IK LAAT DE ZON MIJN HART VERWARMEN. In deze maand gaan we de krachtige zomerzon gebruiken om onszelf en ons hart te vullen met warmte en liefde, ons eraan te herinneren dat die liefde van nature al in onszelf zit en hoe we die liefde i.p.v. alleen naar buiten, ook op onszelf kunnen richten.

Nog in aanmaak

Juli 2

IK STERK ME AAN MIJN KRACHTIGE INNERLIJKE VADER. Deze maand ga je jouw relatie met je vader en daarmee ook jouw relatie met jezelf onderzoeken. Ik nodig je daarbij uit om ook contact te gaan maken met het innerlijke kind in jou. Ik ga je vervolgens begeleiden in het verinnerlijken van de ideale vaderenergie zodat jij altijd die liefde, bescherming, aanmoediging, wijze raad etc. die je nodig hebt in jezelf aanwezig hebt.
Nog in aanmaak

Augustus

DANKBAAR LAAT IK LEVENSVREUGDE IN ME OPBORRELEN. In deze oogstmaand ga je je bewust worden van alle vruchten die je in je leven verzameld hebt en alle vruchten die in jezelf aanwezig zijn, van de oogst van jouw leven dus. Die oogst ga je gebruiken om jouw eigenwaarde te versterken en om vanuit de dankbaarheid daarover het vuurtje van jouw levensvreugde op te porren.

Nog in aanmaak

September

IK KOESTER MEZELF AAN DE LIEFDEVOLLE MOEDER IN MIJ. Deze maand ga je jouw relatie met je moeder en daarmee ook jouw relatie met jezelf onderzoeken. Ik nodig je daarmee uit om contact te gaan maken met het innerlijke kind in jou en ga je begeleiden in het verinnerlijken van de ideale moederenergie zodat jij altijd die liefde, zorg, aanmoediging, wijze raad etc. die je nodig hebt in jezelf aanwezig hebt.

Nog in aanmaak

Oktober

VANUIT VERBINDING MET MEZELF, BRENG IK MIJN LEVEN IN BALANS. Deze maand nodig ik je uit om stevig positie in te nemen in jouw eigen leven, zodat je als een spin jouw eigen levensweb overziet. Ook ga je ontdekken hoe je m.b.v. de kracht van de natuur en het voorbeeld van de herfst, op een zachte manier los kunt leren laten terwijl je tegelijkertijd stevig verankerd in jezelf blijft staan.

Nog in aanmaak

November

MIJN INNERLIJKE KOMPAS WIJST ME DE WEG. Deze maand is een beetje anders dan andere maanden. Ik deel mijn zelfhulp boekje "Een schaap in wolfskleren" met je waarin je leert hoe je spanning en stress als vriendelijke bondgenoten kunt gaan leren gebruiken voor jouw persoonlijke groei en welzijn en op die manier jouw innerlijke kompas haarfijn afstelt om jou te dienen.

Nog in aanmaak

December

IK KEER NAAR BINNEN EN LAAT MIJN INNERLIJKE LICHT HELDER SCHIJNEN. Deze maand die bekend staat als de donkere decembermaand, nodig ik je uit om je te verbinden met jouw diepste kern, met wie je werkelijk bent en met het innerlijke licht in jou. Vanuit die verbinding met het licht in jou ga je vervolgens terugblikken op het afgelopen jaar en jouw wensen voor het nieuwe jaar helder in kaart brengen.

Nog in aanmaak

Bibliotheek Jaartraining

Vind hier alle downloadbare bestanden die je bij meerdere maandthema's kunt gebruiken. Ook kun je hier terecht voor meer uitleg over bepaalde onderwerpen.

Pen